Hongarije Huis Kopen
 

Gebieden.

 Via Hongarije Huis Kopen brengt Hongaars Huis u het aanbod in een negental gebieden. Het totale aanbod daarvan kunt u eenvoudig zien in deze overzichtskaart.

Als we beginnen bij een van de grootste toeristische trekpleister van Hongarije, het Balatonmeer, dan biedt Hongaars Huis u aan de westkant van het meer mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden.

Gaan we dan wat naar het zuiden van het Balaton meer, dan treft u in de regio Balatonlelle – Marcali een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een heel mooi stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden. In dit gebied brengt Hongaars Huis u woningen voor al Euro 15.000,=. Uiteraard geen villa als in Nederland of België, maar een prima (tweede) woning met een flinke tuin waar u snel kunt wonen.

Als we dan nog iets  verder naar het zuiden gaan, dan biedt Hongaars Huis u, in de provincie Somogy, prima woningen voor scherpe prijzen in het gebied Dombovar - Kaposvár - Nagyatád. Hier vindt u in de klein(ere) dorpen goede kwaliteit voor niet te veel geld. Dit soort aanbod gaat u ook vinden in de provincie Baranya. Is nog wat verder naar het zuiden in het gebied Pécs - Mohács.

Vanuit het westen gezien is de beste (auto)toegang tot Hongarije via Oostenrijk en dan is de provincie Vas de direct aangrenzende provincie. Hongaars Huis brengt u hier heel leuk aanbod in de omgeving van de stad Sárvár. In Sárvár bijvoorbeeld een van de mooiste thermaal baden van Hongarije. Makkelijk bereikbaar. Wenen is op 120 – 150 km en een dagje Balaton is met een uurtje rijden ook prima te doen.

Centraal in Hongarije ligt de hoofdstad Boedapest en, vanuit Boedapest naar het oosten gezien, komen we bij het Tisza meer met de plaatsen Tiszafüred en Abádszalók als centrumplaatsen. Hier vindt u nog het authentieke Hongarije met de vele rustieke dorpjes en prachtige natuur. Hongaars Huis heeft hier redelijke woningen voor een heel goede prijs in het aanbod. Gelegen in de leuke dorpjes niet ver van het meer. Vanuit dit gebied naar het Noorden vinden we dan de Bükk en Matra bergen met de prachtige natuur, bergen en schilderachtige bergdorpjes. In de winter zijn hier ook (beperkte) ski mogelijkheden.

Ten zuiden van Boedapest vinden we de grote laagvlakte van Hongarije, de poesta. Hier kunt u nog de tanya's (vroegere boerderijen) kopen. Hier koopt u een stuk grond (tot 10.000 m2 op eigen naam is mogelijk) en vooral ook veel privacy. Flinke percelen voor een goede prijs.